Onze werkwijze

Goed doordacht van start

In uw nieuwe woning of bedrijfspand wilt u comfortabel wonen en/of werken. Wij nemen u dan ook stap voor stap mee in het proces. Welk materiaal kan het beste gebruikt worden en hoe wordt uw woning zo energieneutraal mogelijk. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over verwarming, koeling en ventilatie, maar ook over brandveiligheid.

Met behulp van het label Greenworks kunnen we samen met u specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en het comfort voor u als gebruiker. En goed om te weten: wij zetten ons in voor hergebruik en recycling van materialen.

Thuis in nieuwbouw, verbouw & renovatie

Helder over de kosten

Natuurlijk wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden. Daarom zijn we hier constant helder over. En we denken mee om het zo slim mogelijk aan te pakken.

Bij de keuze voor de materialen nemen we u bijvoorbeeld mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf.

_DSC8242
_DSC8104

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Bouwt u liever vrijstaand, kijk dan eens op deze pagina »