Kontakt
Bouw Totaal BV
Havenstraat 26
8304 AH Emmeloord
Homepage:www.bouwtotaalemmeloord.nl
Telefoon:+31 (0)527 26 45 09
Fax:

Onze diensten/Mogelijkheden

Nieuwbouw

Het nieuw bouwen van een huis is een project op zich. Wij kunnen je tijdens het gehele proces van dienst zijn. Zo gaan we met je in gesprek wat je wensen zijn t.b.v. het nieuw te bouwen huis. De architect ontwerpt de tekeningen en er worden berekeningen gemaakt. Bij de gemeente moeten vergunningen aangevraagd worden. Als alles rond is kan het huis gebouwd worden. Het gehele proces is bij ons in goede handen.

Aanbouw of uitbouw

Iedereen heeft nog wel wensen om te kunnen groeien. Zo ook in de woning. Je kunt een aanbouw laten zetten of uitbouwen. Op deze manier creëer je meer leefruimte in huis. Ook kun je de woonkamer laten overlopen in een serre. Je kunt ook denken aan het zetten van een bijkeuken om zo de praktische ruimte in huis anders in te delen.
Wij denken graag met je mee. Door onze ervaring met aan- of uitbouwen en planning garanderen wij dat jij als klant zo kort mogelijk in het bouwstof zit.

Badkamer & Toilet

Een specialiteit waarin we ons ontwikkeld hebben is de renovatie van badkamers. We proberen het hele proces van de sloop van de bestaande badkamer tot en met het afleveren van de nieuwe badkamer zo snel mogelijk te laten verlopen. Er wordt begonnen met de sloop, daarna komt de stukadoor de muren afvlakken. Dit moet een paar dagen drogen. Dan kan begonnen worden met de afwerking van het geheel. Zo ontstaat een totaal nieuwe ruimte en ervaar je als klant zo min mogelijk overlast.

Verbouw

Het huis is een plek waar je je thuis en vrij voelt. Het kan zijn dat je nog bepaalde wensen voor in het huis hebt. Of er is onderhoud aan het huis nodig, om het in een goede staat te houden. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat je wensen of ideeën zijn en denken met je mee om te kijken wat mogelijk is. De bestaande toiletruimte vernieuwen, meer (inbouw)kastruimte, een opnieuw betegelde bijkeuken, vervanging van deuren, nieuwe kozijnen van ramen en deuren, het leggen van een nieuwe vloer, het plaatsen van keukens, plafonds vervangen, verven, behangen zijn voorbeelden hiervan. Al je verbouw- en onderhoudswerkzaamheden worden vakkundig door ons uitgevoerd.

Kozijnen op maat

Wil je graag een nieuw kozijn of wil je bestaande kozijnen vervangen ook dan zijn wij je graag van dienst. In onze eigen werkplaats worden de houten kozijnen vervaardigd. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor kunststof deuren en/of kozijnen. De kunststof materialen zijn van het merk Europrofiel.

Dakkapel specialist

Wil je graag groter wonen zonder te verhuizen? Met een dakkapel creëer je meer ruimte en licht op zolder. Je kunt hierbij de keuze maken uit hout of kunststof.

Extra woonruimte
Een dakkapel van geeft je de extra woonruimte waar je altijd van hebt gedroomd. Deze extra ruimte kun je gebruiken als studeerkamer, hobbyruimte, kinderkamer of logeerplek. Met een dakkapel creëer je een riant, ruimtelijk gevoel op zolder. Onze traditionele dakkapellen zijn vervaardigd uit hout en kunnen geheel naar eigen smaak aangepast worden. Daarnaast kun je ook de keuze maken voor kunststof. Wij leveren kunststof dakkapellen en/of deuren en kozijnen van het merk Europrofiel. Zonwerende rolluiken, verstelbare ventilatieroosters en vensterbanken zijn slechts enkele voorbeelden uit ons assortiment accessoires.

Stuc Totaal

Nieuwbouw, verbouw of renovatie…een mooi moment om eens na te denken over structuur en kleur. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan afwerkingen. Van standaard spuitwerk tot sierpleister, van betonlook tot badkamerstucwerk, alles is mogelijk.

Afwerking in diverse structuren en kleuren
Het mooie is dat de meeste afwerkingen in diverse structuren en kleuren zijn te realiseren. Op deze manier kun je de ruimtes een persoonlijk karakter geven. Ook voor advisering omtrent de af te werken ondergrond kun je bij ons terecht.

Stucwerk van hoge kwaliteit
Bij ons ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Sterk stucmateriaal, waterdicht, schimmelwerend en een gladde afwerking, afgestemd op de specifieke toepassing in de badkamer, zoals bijvoorbeeld Frescolori afwerking.

Enkele muur tot hele badkamer stukadoren
Of het nu gaat om het stukadoren van enkele muren of de gehele badkamer, overal is een oplossing voor. Een ander groot voordeel is dat alle kleuren mogelijk zijn en dus ook alle gewenste kleurcombinaties voor het stucwerk. Geschikt voor de douche en badkamer.