Kontakt
Bouw Totaal BV
Havenstraat 26
8304 AH Emmeloord
Homepage:www.bouwtotaalemmeloord.nl
Telefoon:+31 (0)527 26 45 09
Fax:

Over Ons

Vanaf de start van ons bedrijf in 2005 brak in 2009 het moment aan dat we uit ons jasje groeide en werd de Havenstraat 20 in Emmeloord aangekocht. Na enige tijd brak de crisis in Nederland uit. Maar in plaats van vermindering van onze orderportefeuille zagen wij een enorme groei. In 2012 realiseerden wij ons eerste nieuwbouwproject; Een 2^1 kap (twee-onder-een-kap) woning aan de Schweitzersingel in Emmeloord. Inmiddels zijn we 26 woningen verder. Het team is inmiddels uitgegroeid tot 15 personeelsleden.

In 2015 werd het pand naast de werkplaats gekocht. Hiermee kregen we de beschikking over een eigen kantoorruimte, spreekkamer en kantine. Inmiddels is onze polderonderneming uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf.

Van het plaatsen van een toilet tot de bouw van een nieuwe woning. Verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw, alles is mogelijk. Belangrijk daarbij is dat wij meedenken met onze klant. Afspraak is bij ons afspraak. Handig is ook dat onze klanten maar één aanspreekpunt hebben, daardoor zijn we persoonlijk zeer betrokken bij een opdracht.

Met het certificaat van Woningborg op zak, onderscheidt het bedrijf zich van veel collega's. 'Wij zijn tot nu toe het enige aannemersbedrijf uit de polder welke met eigen projectontwikkeling woningen in de nieuwbouwwijk Emmelhage te Emmeloord realiseert.

Meerdere nieuwbouwwoningen worden momenteel in plan Emmelhage te Emmeloord gerealiseerd, evenals nieuwbouwwoningen in IJsselmuiden. Maar ook aan de Espelerweg hebben we onlangs op de plaats van een oude boerderij een nieuwe villa doen herrijzen.