Kontakt
Bouw Totaal BV
Havenstraat 26
8304 AH Emmeloord
Homepage:www.bouwtotaalemmeloord.nl
Telefoon:+31 (0)527 26 45 09
Fax:

Werkwijze

Bouwen aan de toekomst

Wanneer je je aan het oriënteren bent voor een nieuwe woning, een nieuw bedrijfspand of een verbouwing kun je wel wat expertise gebruiken. Onze werkzaamheden zijn zeer breed en strekken zich uit van het vervangen van een raam of deur tot het bouwen van complete woningen en bedrijfspanden.

Onze werkwijze

Je kunt bij ons een vrijblijvende offerte en/of gesprek aanvragen. Wij willen graag met je meedenken over je wensen. Vanaf de start tot en met de oplevering van een bouwproces staat bij ons de klant en kwaliteit centraal.

Ons team van goed opgeleide en ervaren mensen staat garant voor een doordachte en gedegen uitvoering van de werkzaamheden binnen een redelijke tijd. Zij hechten veel waarde aan een goede en plezierige relatie met de klant en zullen proberen de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken.

Wij coördineren alle werkzaamheden, dus je hebt één aanspreekpunt. Van het aanvragen van de omgevingsvergunning, het verrichten van tekenwerk tot en met de afwerking, alles naar de wens van onze klant.