Nieuwbouw

Een project op zich

Bij Bouw Totaal staat uw woonwens centraal. We starten altijd met een gesprek om uw woonwensen te bespreken. De architect maakt de tekeningen en berekeningen en dient de bouwaanvraag in. Ook de gesprekken met de onderaannemers worden bij Bouw Totaal aan tafel gevoerd. Zo is er een continue samenspel tussen opdrachtgever en aannemer.

Interesse? Bekijk onderstaande nieuwbouwwoningen of bekijk de mogelijkheden om vrijstaand te bouwen.

Thuis in nieuwbouw, verbouw & renovatie

Onze nieuwbouw woningen

Mees

Combi levensloop / gezinswoning type Mees.

Zwaan

Een moderne twee-onder-één-kapper met veel mogelijkheden.

Fuut

Een twee-onder-één-kapper die uw woonplezier extra dimensie geeft.

Arend

Een woning in twee varianten met een overdaad aan ruimte.

Buizerd

Een statige woning met een moderne inrichting!

Reiger

Een royale woning met vele variatiemogelijkheden!

Roerdomp

Een luxe en comfortabele nieuwbouwwoning, ideaal voor senioren en starters!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Bouwt u liever vrijstaand, kijk dan eens op deze pagina »

Goed doordacht van start

Het mooie aan nieuw bouwen is dat alles zal voldoen aan de nieuwste eisen. Energiezuinig, goed geïsoleerd, goed beveiligd en met de nieuwste, duurzame materialen. Belangrijk is wel dat alles van tevoren goed wordt doordacht, zodat de bouw soepel verloopt en alles ook wordt zoals u het graag wilt.

We nemen u dan ook stap voor stap mee in het proces en adviseren u graag over mogelijkheden, materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing. Daarbij zijn we altijd helder over de planning en de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Comfortabel wonen en werken In uw nieuwe huis of bedrijfspand wilt u comfortabel wonen en werken. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over verwarming, koeling en ventilatie, maar ook over brandveiligheid en inbraakwering.

Met behulp van het label Greenworks kunnen we samen met u specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en het comfort voor u als gebruiker. Daarbij nemen we uiteraard ook mee welke oplossingen het beste zijn qua isolatie, verwarming, ventilatie en verlichting. En goed om te weten: wij zetten ons in voor hergebruik en recycling van materialen.

We zijn daarnaast goed op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom brandveiligheid en weten waaraan uw huis of bedrijfspand moet voldoen. We bouwen ook volgens de modernste veiligheidseisen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Wij zijn als aannemer vooral actief in Emmeloord en omgeving.

Helder over de kosten

Natuurlijk wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden. Daarom zijn we hier constant helder over. En we denken mee om het zo slim mogelijk aan te pakken. Bij de keuze voor de materialen nemen we u bijvoorbeeld mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf.