Vrijstaand bouwen

Uw woonwens staat centraal!

Het bouwen van een eigen huis is een project op zich. Wij kunnen u tijdens het gehele proces van dienst zijn. Zo gaan we met u in gesprek wat uw wensen zijn t.b.v. uw nieuw te bouwen woningen. De architect ontwerpt de tekeningen, berekeningen en vraagt de vergunning aan. Als alles rond is kan het huis gebouwd worden. Het gehele proces is bij ons in goede handen, dat leest u ook in deze referentie.

Met zorg en aandacht voor u gebouwd

Goed doordacht van start

Het mooie aan nieuw bouwen is dat alles zal voldoen aan de nieuwste eisen. Energiezuinig, goed geïsoleerd en met duurzame materialen wordt gewerkt. Belangrijk is wel dat alles van tevoren goed wordt doordacht, zodat de bouw soepel verloopt en alles ook wordt zoals u het voor ogen heeft.

In uw nieuwe huis of bedrijfspand wilt u comfortabel wonen en werken. Wij nemen u dan ook stap voor stap mee in het proces en adviseren u graag over verschillende mogelijkheden. Welk materiaal kan het beste gebruikt worden en hoe wordt uw woning zo energieneutraal mogelijk. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over verwarming, koeling en ventilatie, maar ook over brandveiligheid.

Met behulp van het label Greenworks kunnen we samen met u specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en het comfort voor u als gebruiker. Daarbij nemen we uiteraard ook mee welke oplossingen het beste zijn qua isolatie, verwarming, ventilatie en verlichting. En goed om te weten: wij zetten ons in voor hergebruik en recycling van materialen.

Wij zijn als aannemer vooral actief in Emmeloord en omgeving.

Helder over de kosten

Natuurlijk wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden. Daarom zijn we hier constant helder over. En we denken mee om het zo slim mogelijk aan te pakken. Bij de keuze voor de materialen nemen we u bijvoorbeeld mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf.