Verbouw, renovatie en onderhoud

Zijn uw wensen en eisen aan uw huidige woning of bedrijfspand afgelopen tijd gewijzigd, maar wilt u hier wel graag blijven wonen of werken? Dan is een verbouwing of renovatie een perfecte oplossing! U kunt, met het oog op de toekomst, uw woning of pand weer volledig aan uw wensen en eisen laten voldoen. Zodoende kunt u daar zo lang mogelijk comfortabel en duurzaam blijven wonen of werken!

  • Verduurzamen?
  • Een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet?
  • Meer ruimte creëren met een aanbouw,
    opbouw of dakkapel?
  • Uw huis aanpassen zodat u er langer
    zelfstandig kunt blijven wonen?

Wij helpen u graag!

Waarom verbouwen of renoveren?

Wanneer u toe bent aan iets anders, zoals een moderne en luxe badkamer of grotere keuken voorzien van de modernste apparatuur, is een verbouwing een uitstekende oplossing. Ook als u een stukje aan uw woning wilt laten aanbouwen, een kwaliteitsverbetering wilt doorvoeren of verouderde delen van uw huis vernieuwen, is een verbouwing of renovatie uitermate geschikt.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw nieuw aangekochte woning niet geheel naar wens is of niet voldoende ruimte biedt. Zo kunt u de zolder om laten bouwen tot een slaapkamer. Ook een technische verbetering kan een reden zijn om te gaan verbouwen of renoveren. Zo kunt u door het energiezuiniger maken van uw woning besparen op de maandlasten voor gas, water en licht. Bijkomend voordeel is dat hierdoor ook de CO2 uitstoot wordt verminderd.

Of zoekt u een professionele partij die u kan helpen bij het onderhoud aan uw huis of pand? Wij helpen u met verduurzaming, het levensloopbestendig maken van uw woning, het verwijderen van asbest, onderhoud en renovatie.

Helder over de kosten

Wij adviseren u graag over mogelijkheden, materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing. Daarbij zijn we altijd helder over de planning en de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren of omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Een verbouwing kan ook een perfecte oplossing zijn als u al jaren in uw huis woont. Of wanneer u als bedrijf uit uw jasje bent gegroeid, maar niet wilt verhuizen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!